loading...
خرید شارژ ایرانسل
م بازدید : 11 دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

دریافت مستقیم شارژ ایرانسل

 

 

خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل - Q1 2013 - Geographic Area Report
Nokia - خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل Q1 2013 - Geographic Area Report
تصویر بالا: اسمارت فون لومیا 920 - شاخص ترین اسمارت فون کنونی خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل نوکیا
اگر بخواهیم تغییرات بازار دستگاه ها و خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل سرویس های نوکیا را از منظر منطقه جغرافیایی مورد موشکافی بیشتری قرار دهیم باید به جداول زیر رجوع کنیم:
دو منبع اصلی دیگر درآمدهای نوکیا سرویس های نقشه این کمپانی با نام HERE و سهم نوکیا از شراکت این کمپانی با کمپانی زیمنس در شبکه نوکیا-زیمنس است. درآمد نوکیا از این منابع نیز نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل به ترتیب 22 و 5 درصد کاهش داشته و نسبت به سه ماهه چهارم سال 2012 نیز به ترتیب به میزان 22 و 30 درصد کاهش نشان می دهد و به نظر می رسد که نوکیا خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل در این بخش ها هم با مشکلات فراوانی دست به گریبان است.
جدول بالا: تعداد فروش گوشی های موبایل نوکیا بر اساس منطقه جغرافیایی خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل
تصویر بالا: اسمارت فون لومیا خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل 920 - شاخص ترین اسمارت فون کنونی نوکیا
البته اگر گوشی های Asha این کمپانی را نیز در رده اسمارت فون ها در نظر بگیریم تعداد گوشی های هوشمند فروشی نوکیا به 11.1 میلیون عدد می رسد. لازم به ذکر است که اکثر کارشناسان گوشی های Asha را فیچر فون محسوب می کنند و جالب اینجاست که نوکیا در بخشی خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل از گزارش خود آنها را "اسمارت فون" در نظر گرفته ولی در محاسبه سطر مربوط به "اسمارت دیوایس" ها رقم یاد شده را در نظر نگرفته است.
جدول بالا: میزان فروش دستگاه ها و سرویس های نوکیا خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل بر اساس منطقه جغرافیایی
نوکیا در فروش گوشی های هوشمند خود با 32 درصد کاهش درآمد نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل و 5 درصد کاهش نسبت به سه ماهه چهارم سال 2012 مواجه شده. این کمپانی خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل در سه ماهه نخست سال 2013 تعداد 6.1 میلیون گوشی هوشمند به فروش رسانده، در حالی که در سه ماهه مشابه سال 2012 تعداد 11.9 میلیون گوشی هوشمند را به فروش رسانده بود و در سه ماهه چهارم سال 2012 نیز 6.6 میلیون گوشی هوشمند را به فروش رساند. بدین ترتیب نوکیا از نظر تعداد گوشی های هوشمند فروشی افتی 49 درصدی را نسبت به سه ماهه مشابه سال 2012 و افتی 8 درصدی را نسبت به سه ماهه چهارم سال 2012 تجربه نموده.
6.1 میلیون گوشی هوشمند فروشی نوکیا در سه ماهه نخست سال 2013 مشتمل بر 5.6 میلیون اسمارت فون لومیا (مبتنی بر سیستم عامل ویندوز فون) و 0.5 میلیون اسمارت فون مبتنی بر خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل سیستم عامل سیمبیان است. از مثبت ترین و امیدوار کننده ترین بخش های گزارش نوکیا افزایش 27 درصدی فروش گوشی های لومیا است و برخی آمارها حاکی از آن است که نوکیا اکنون نزدیک به 80 درصد بازار گوشی های ویندوز فون را در اختیار خود دارد.
وضع نوکیا در فروش فیچرفون ها (گوشی های غیر هوشمند) نیز روندی مشابه را طی کرده و نوکیا با کاهش 31 درصدی درآمدهای خود نسبت به فصل نخست سال 2012 و کاهش 36 درصدی نسبت به فصل مالی چهارم سال گذشته مواجه شده. تعداد فیچرفون های فروشی این کمپانی نیز در سه ماهه نخست سال 2013 به 55.8 میلیون دستگاه رسیده، در حالی که در سه ماهه مشابه سال گذشته 70.8 میلیون دستگاه و در سه ماهه چهارم سال 2012 نیز این کمپانی خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل 79.6 فیچر فون را به فروش رسانده بوده.
بر اساس این جداول نوکیا نسبت به سه ماهه نخست سال 2012 شاهد بیشترین کاهش درآمد خود در چین (کاهش 56 درصدی) بوده است. البته تعداد گوشی های فروشی این کمپانی در چین نسبت به سه ماهه چهارم سال 2012 20 درصد رشد داشته که می تواند بارقه های امیدی را در دل سهامداران آن روشن کند. ظاهراً تلاش های نوکیا و یاری مایکروسافت در بازکردن جای پای نوکیا در بازار آمریکا نیز هنوز ثمربخش نبوده و نوکیا باید بیش از پیش به تلاش خود برای نفوذ به این بازار ادامه دهد. شاید اگر شایعات عرضه لومیا 928 برای اپراتور ورایزون آمریکا صحت داشته باشد نوکیا بتواند به هدف خود در بازار آمریکا نزدیک خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل تر شود.
نوکیا پیش بینی نموده که در سه ماهه دوم سال 2013 با گسترش عرضه اسمارت فون های لومیای خود شاهد رشدی بیش از رشد 27 درصدی سه ماهه نخست برای این گوشی ها باشد. بدین ترتیب نوکیا فروش حداقل 7.1 میلیون گوشی لومیا را در سه ماهه دوم خرید شارژ اتوماتیک ایرانسل مد نظر دارد. اگر شایعات درست باشد و نوکیا به عرضه تبلت نیز روی آورد می توان امیدوار بود که منبع درآمد دیگری برای این کمپانی فراهم می شود.در کنار چالش های نوکیا برای افزایش سهم خود از بازار گوشی های هوشمند رده بالا که تا حد زیادی نیز به مقبولیت اکوسیستم ویندوز فون مایکروسافت وابسته است، این کمپانی با چالش هایی در بازار گوشی های هوشمند ارزان قیمت و فیچرفون ها مواجه است. نوکیا در بازارهای رو به رشد و پرازدحامی نظیر چین و هند که در گذشته محل یکه تازی این کمپانی بوده با تهدیداتی از سوی کمپانی های هواوی، زد تی ئی، سامسونگ و دیگران مواجه است و عرضه گوشی های اندرویدی ارزان قیمت از سوی این کمپانی ها ممکن است سهم نوکیا از این بازارها را بیش از پیش به مخاطره اندازد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 291
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 64
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 275
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 275
  • بازدید ماه : 323
  • بازدید سال : 326
  • بازدید کلی : 12,614